VoIP Telecom in één minuut

Toetsen

Het belangrijkste onderdeel is het telefoonnummer

We beginnen bij het begin

Het telefoonnummer voor een bestaand bedrijf is ontzettend belangrijk. Het is in de meeste gevallen onderdeel van een inkomstenbron. Hierdoor is het fijn dat jouw telefoonnummer altijd online is. Heb je meerdere telefoonnummers, landelijke nummers of internationaal? Alles is bij ons mogelijk. Ben je een nieuw startend bedrijf en heb je een telefoonnummer nodig? Kies er dan zelf één of meerdere uit. Wil je jouw telefoonnummer verhuizen van bijvoorbeeld KPN naar REMEON VoIP Telecom dan kan dit binnen 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat jouw telefoonnummer niet uit de lucht is maar altijd bereikbaar blijft.

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Online telefooncentrale
in de Cloud

Je huidige telefoon op kantoor wordt dom gehouden door de telefooncentrale. Deze is ouderwets, duur en gebruiksonvriendelijk. De oplossing? REMEON VoIP Telecom. De online telefooncentrale is gemaakt voor ondernemers. Bespreek samen met ons en kies uit de meer dan 50 functies en opties die wij door blijven ontwikkelen die belangrijk zijn voor jou bedrijf. Hierdoor betaal je echt wat nodig is en dus nooit te veel. Al deze functies en opties noemen wij modules, kijk je hieronder even mee?

Modules

Bekijk al onze functies en opties

Modules, nu beschikbaar
voor jouw bedrijf

Professioneel, veilig, flexibel, efficiënt en optimaal bereikbaar zijn? Met onze modules maken wij dit stuk voor stuk mogelijk. De meest gebruikte modules hebben wij alvast hiernaast klaargezet deze ken je vast al wel. Ben je benieuwd welke er nog meer zijn? Oja, standaard krijgt elke klant bij het gebruik van een telefoonnummer en een toestel of een Mobiele app account meer dan 20 gratis functies en opties die het ondernemen met onze telefooncentrale het een stuk gemakkelijker maakt.

Flexibel bereikbaar waar, wanneer en of jij dat wilt

Mobiele Vialer App voor
iOS en Android

De mobiele app is de vervanger van het zakelijke aangeschafte mobiele telefoontoestel, dit hoeft niet meer. Via deze app kunnen medewerkers hun beschikbaarheid beheren. Bellen of gebeld worden met het zakelijk telefoonnummer is op meerdere manieren mogelijk. Hoe efficiënt en kostenbesparend kan dit voor jou bedrijf zijn?

Mobiele App

Als bedrijf wil je het goed geregeld hebben, geen gedoe.

Oplevering van onze diensten

Wij komen bij jou op locatie onze diensten volledig opleveren op locatie. Bespreken samen wat het nieuwe telefoniesysteem moet doen wanneer er een klant belt. Dit allemaal op de situatie en behoefte van jouw bedrijf. De medewerkers krijgen een instructie hoe de nieuwe situatie werkt zodat ze daarna gelijk weer verder kunnen met hun werkzaamheden.

Ben je zelf handig genoeg en kom je er wel uit? Dan sturen wij de toestellen gebruiksklaar naar je toe. Het nieuwe telefoniesysteem kan je zelf eenvoudig online beheren. Kom je er niet uit? Dan zitten wij klaar om je te helpen met het instellen van jouw nieuwe oplossing.

Wat ons zo uniek maakt?

Met persoonlijk bedoelen we ook echt persoonlijk. Met een eigen contactpersoon. Met een team dat altijd meedenkt, regelmatig vraagt hoe het gaat en altijd voor je klaar staat. Voor ons bestaan geen klanten. Voor ons bestaan alleen relaties. Zet je vast de koffie klaar?

Telefonie overstap een hoop ingewikkeld gedoe? Veel technische praat? Nee hoor, niet bij ons. Wij snappen dat je daar niet op zit te wachten. En daarom gaan we voor een duidelijke oplossing. Met een flinke dosis gemak en comfort, natuurlijk.

Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit. En geloof ons: het is voor ons niet snel goed genoeg. Het gaat tenslotte om optimaal bereikbaar maken waar, wanneer en of jij dat wilt. Die taak nemen wij serieus.

Heb je ons nodig? We zijn 24/7 bereikbaar in geval van nood. Wel zo handig, als het erop aan komt.