Tevreden klanten

Daar doen we het voor

9.5

Dit is wat onze klanten over REMEON VoIP Telecom zeggen

Een ongezouten mening. Klanten kunnen uiteraard aangeven wat ze van ons, maar ook van de telecom diensten vinden. Bekijk zelf de reviews en wie weet sta jij er binnenkort ook tussen.

Haarden Centrum Nederland

Bij REMEON VoIP Telecom hebben wij direct gemerkt dat men goed op de hoogte is van digitale telefonie en alle mogelijkheden die daarbij horen. Haarden Centrum Nederland is o.a. online actief en heeft daarom veel telefonisch contact met (potentiële) klanten. Ze hebben ervoor gezorgd dat wij altijd bereikbaar zijn op de manier hoe wij dit willen. Bedankt!

De Zware Jongens B.V.

Bij de tweede verhuizing van De Zware Jongens B.V. ging alles qua telefonie van een leien dakje, net zoals de vorige keer! Plug and play en de draadloze telefoon werkte meteen weer naar behoren. Alleen na zelf te lopen rommelen met de Gigaset handset, werkte deze niet meer zoals zou moeten. We hebben snel alles teruggezet naar de basisinstellingen, maar dat bleek achteraf een stomme fout: alles was nu echt weg. We namen gelijk contact op met REMEON VoIP Telecom en mochten de hele set opsturen om het in orde te laten maken. Drie dagen later kwam de handset alweer terug: plug and play! Ook was het porteren van het privénummer snel en goed geregeld en om geen gesprek te missen werd het nummer doorgeschakeld naar een 06-nummer. Gewoon goed! REMEON VoIP regelt haar zaakjes perfect.

Earforce B.V.

REMEON VoIP Telecom is voor ons als geluidsstudio een goede oplossing. We hebben altijd (te) veel betaald voor het bellen met meerdere lijnen en toestellen. Nu dit online loopt is het vele maler goedkoper! Bovendien kunnen we nu zelf makkelijk inschakelen naar waar we de telefoon laten doorschakelen zodat wij altijd bereikbaar zijn. Dat kan ook naar meerderde mensen en in vakanties wisselen we zelfs. Ideaal! Ook de bereikbaarheid is goed en ze denken echt met je mee.

Secutime

Zeer snelle service. Was binnen een dag geregeld, inclusief opnames van de boodschappen. Echt top service.

Gemeentewijzer

Graafschade! Onze glasvezel aan gort getrokken. Waar de breuk ‘precies’ zat moest naar gezocht worden en we hadden anderhalve dag(!) geen internet. Waren we met onze telefonie eindelijk verlost van de ‘landlijnen’ (met vervelende contracten, hoge vaste kosten etc) gaat het andere ‘lijntje’ stuk en dus ook geen telefoon… (?)…

Natuurlijk wel!

Inloggen met mobiel, wat prima ging dankzij de goeie mobiele site, en alle inkomende nummers doorgezet naar een mobiel nummer. De buitenwereld heeft niets gemerkt, wij bleven bereikbaar!

Was alles altijd maar zo simpel!

Tico Reizen

ISDN overstap. Inmiddels zitten wij ruim 2 weken in ons nieuwe kantoor in Amsterdam. De verhuizing van de telefonie ging helemaal vlekkeloos. De telefoons werken perfect. Verder hoefden wij niets te doen.

Wij zijn ook uiterst tevreden met de service die is geleverd. Duidelijke uitleg van het systeem en altijd voor ons klaar staan bij vragen.

Dremo Drukkerij

Een paar jaar geleden ben ik terecht gekomen bij REMEON VoIP Telecom.
Van het begin af aan zeer correct geholpen bij vragen en/of problemen.
Afgelopen weekend stuurde ik nog een mail over en vraag over de app en
binnen een uur had ik al antwoord. Dat noem ik nog eens service.
Bedankt voor de afgelopen jaren en hopelijk nog vele jaren te gaan.