TELEFONIE OPLOSSINGEN VOOR ONDERNEMERS

Communiceer op een unieke manier

Bij het afnemen van onze diensten vergroot je jouw bereikbaarheid, werken je medewerkers efficiënter en onderneem jij beter. Genereer meer omzet en maak al jouw klanten gelukkiger! Jouw zoektocht stopt hier. Wat mogen wij voor jou oplossen? Kies maar raak.

Dit is wat
tevreden klanten zeggen…

Reviews

Bij REMEON VoIP Telecom hebben wij direct gemerkt dat men goed op de hoogte is van digitale telefonie en alle mogelijkheden die daarbij horen. Haarden Centrum Nederland is o.a. online actief en heeft daarom veel telefonisch contact met (potentiële) klanten. Ze hebben ervoor gezorgd dat wij altijd bereikbaar zijn op de manier hoe wij dit willen. Bedankt!

Een aantal van onze klanten

 

Al 12 jaar superblije klanten

Meer dan 97% van onze klanten is gelukkig of zeer gelukkig met de telefonie van REMEON VoIP Telecom. In de afgelopen 12 jaar gingen al meer dan 10.000 organisaties je voor. Onze klanten geven ons gemiddeld een:

8.5

Bellen via internet voor BEDRIJVEN

Wil je kennis maken met ons? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in bij jou op locatie of neem telefonisch contact met ons op via 088-9000100.

Wil je terug gebeld worden?

Een specialist neemt telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek zal er een passende telefonie oplossing besproken worden waarbij jij weet waar je aan toe bent. Dan weet je direct hoe het voor jou en de medewerkers gaat werken.

Heb je een andere vraag? Geen probleem stel deze gerust.